Welkom bij Sena Auto's

Bij Sena Auto's streven we naar een unieke rijervaring. Sinds 2007 hebben we ons toegewijd aan stijlvolle, betrouwbare auto's en het overtreffen van klantverwachtingen.

  • Exclusieve collectie
  • Topklasse onderhoud
  • Flexibele financiering
  • Vlotte inruilservice

Ontdek onze premium collectie in een comfortabele en gastvrije omgeving.

Diensten

Ervaar diensten met stijl en klasse! Bij Sena Auto's, waar kwaliteit en service samenkomen.

Bandenservice

Bandenservice

Optimale grip, professionele montage en deskundig onderhoud. Sena Auto's biedt betrouwbare bandenservice voor veilig en zorgeloos rijden, ongeacht het seizoen. Vertrouw op ons voor jouw bandenbehoeften en ervaar topkwaliteit op de weg.

Wassen & stofzuigen

Wassen & stofzuigen

Geef jouw auto de aandacht die hij verdient. Onze Wassen & Stofzuigen service zorgt voor een glanzend exterieur en een fris interieur. Professioneel, snel en met oog voor detail. Laat jouw auto stralen, binnen én buiten, bij Sena Auto's.

Poetsen & polijsten

Poetsen & polijsten

Geef jouw auto een nieuw leven met onze Poetsen & Polijsten service. Onze deskundige aanpak herstelt de glans en verbetert de lak van jouw voertuig. Ontdek een spiegelgladde afwerking en een indrukwekkende uitstraling. Bij Sena Auto's laten we jouw auto stralen als nooit tevoren.

Algemene reparaties

Algemene reparaties

Vertrouw op Sena Auto's voor snelle en deskundige algemene reparaties. Onze ervaren monteurs staan klaar om elk probleem aan te pakken, van kleine reparaties tot uitgebreidere werkzaamheden. Rijd met gemoedsrust, wetende dat jouw voertuig in bekwame handen is bij Sena Auto's.

APK beurt

APK beurt

Houd jouw voertuig veilig en wettelijk in orde met onze APK-beurt. Sena Auto's biedt een grondige inspectie om te voldoen aan de wettelijke eisen. Onze gecertificeerde technici zorgen ervoor dat jouw auto de weg op gaat met het vertrouwen van een geslaagde keuring. Kies voor gemoedsrust met de APK-service van Sena Auto's.

Ramen tinten

Ramen tinten

Upgrade jouw rijervaring met onze Ramen Tinten service. Sena Auto's biedt professionele en stijlvolle tintingopties om de uitstraling van jouw auto te verbeteren en de interieurtemperatuur te reguleren. Ontdek de perfecte balans tussen privacy en comfort met onze deskundige tintingdiensten.

Sena Auto's - locatie

Locatie

Ontdek Sena Auto's op Seendweg 14, 9936 GA Farmsum. Onze locatie biedt een uitnodigende omgeving waar je premium auto's kunt verkennen en deskundige services kunt ervaren. Kom langs en laat ons jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Werkwijze

Meest gestelde
Vragen...

1. Wat is het verschil tussen leasing en kopen bij Sena Auto's?

Wij bieden zowel lease- als koopopties. Leer meer over de voordelen en welke optie het beste bij jouw behoeften past.

2. Hoe kan ik een afspraak maken voor een proefrit?

Maak eenvoudig online een proefritafspraak via onze website of neem contact op met onze showroom voor persoonlijke assistentie.

3. Welke garanties bieden jullie op de aangeboden auto's?

Ontdek de garantieopties die wij aanbieden en hoe wij streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid in elk voertuig.

4. Zijn er financieringsopties beschikbaar voor tweedehands auto's?

Leer meer over onze flexibele financieringsopties, zelfs voor gebruikte auto's, en hoe wij streven naar betaalbaarheid.

5. Wat is het verschil tussen standaard onderhoud en uitgebreidere servicepakketten?

Wij bieden diverse onderhoudsopties. Ontdek de details van onze standaarddiensten en bekijk de voordelen van onze uitgebreidere servicepakketten.

Contact

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.